Navigation | Vandaag

Vandaag

Van de morgen hebben we opgestaan. Ik heb gegeten en we hebben Zelie naar de turnles gebracht. We hebben dan terug naar huis gegaan.

We zijn in de stad geweest en we hebben iets gekocht in de stad voor papa en een kookboek en een ander boek hebben we nog gekocht in de boekenwinkel. Dat is een dierenencyclopedie voor Jef zijn verjaardag gekocht. We hebben dan weggegaan en dan betaald.

We hebben naar huis gegaan en we hebben direct aan tafel gaan zitten en we hebben een hamburger gegeten en sapjes gedronken en boterhammen voor mij van de stad. Ik heb een met kip-curry besteld en ook een met tonijn.

Dan hebben we een filmpje gekeken. Een filmpje van Keizer Cusco en we hebben eerst Grommit en het konijn gedaan. Dan hebben we gewacht op Anna omdat Anna nog slaapte.

Dan hebben we Zelie gaan halen en hebben we nog een beetje gespeeld. Ik heb een beetje gekleurd. Dan hebben we gegeten en dan ging ik buiten spelen en Zelie ook en dan hebben we schippertje gespeeld en dan hebben we nog naar huis gegaan omdat mama ons roepte en toen gingen we ons kleren uitdoen en Zelie en ik gingen naar de badkamer toen om mijn kleren weg te doen en dan heeft Zelie naar een liedje een beetje zitten te luisteren en dan ging ik een dagboek klaarmaken en nu gaan we gaan slapen.

Filed by Louis at August 23rd, 2007 under dagboek, vakantie

Leave a comment